Twoja przeglądarka Internet Explorer 6 nie obsługuje niektórych elementów serwisu. Wskazana jest aktualizacja.
 
 

   baner2

Twoje dane nie będą nikomu udostępniane! Zapisując się zgadzasz się z warunkami polityki prywatności.

W prezencie otrzymujesz raport pdf SKUTECZNE CV !

 
 

jcc logo kolumna

Biuletyn Zmiana Zawodowa




 

Twoje dane nie będą nikomu udostępniane! Zapisując się zgadzasz się z warunkami polityki prywatności.

Znajdziesz nas na

ico facebook ico tweeter ico in

Polityka prywatności

Administratorem Twoich danych osobowych jest firma JC Coaching Justyna Ciećwierz z siedzibą w Nowej Iwicznej 05-515, ul. Tarniny 5a - właściciel strony www.zmianazawodowa.pl.

 

Twoje dane osobowe podane w formularzu zapisu na biuletyn ZMIANA ZAWODOWA  będą wykorzystywane do wysyłki bezpłatnego biuletynu ZMIANA ZAWODOWA oraz przesyłania informacji o charakterze marketingowym.

 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu realizacji wysyłki biuletynu.

 

Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie do momentu wycofania przez Ciebie udzielonej zgody i wypisania się z biuletynu, a następnie zostaną usunięte, chyba że zdecydujesz inaczej i pozostawisz je we wskazanym przez Ciebie celu.

 

Dostęp do Twoich danych osobowych może mieć serwis świadczący usługi utrzymania systemu informatycznego, hostingu oraz poczty elektronicznej, jednak Twoje dane nie będą mu celowo przekazywane.

 

Przysługuje Ci prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, korygowania ich, przenoszenia, czasowego lub stałego wstrzymania lub ograniczenia ich przetwarzania oraz usunięcia. Masz prawo do żądania dostępu do danych, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli przetwarzanie danych uznasz za niezgodne z aktualnymi przepisami prawa. Przysługuje Ci prawo do bycia zapomnianym, jeśli dalsze przetwarzanie nie będzie przewidziane przez aktualnie obowiązujące przepisy prawa.

 

Posiadasz też prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na przetwarzanie danych, którego dokonano na podstawie zgody przez jej cofnięciem.

 

Kontakt z administratorem danych: kontakt(at)zmianazawodowa.pl

 

Jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych narusza przepisy Rozporządzenia o ochronie danych osobowych 2016/679 (RODO) masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych na zasadach określonych w Ustawie z dnia 25 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

 

Ostatnia aktualizacja: 25.05.2018
  

 

© JC Coaching 2018


 

banner gotowy na coaching

© Copyright 2011-2018 - JC Coaching Justyna Ciećwierz